Кухар – смачна та творча професія

20 жовтня весь світ святкує міжнародний День кухаря і кулінара.  На честь цього свята в Рубіжанському фаховому коледжі був проведений захід: «Кухар – смачна та творча професія» для здобувачів освіти спеціальності 181 Харчові технології.  Професія кухаря була, є і буде актуальна в усі часи. Щодня понад 70% позитивних емоцій людина одержує під час їжі. Кожний кулінар – це художник, який чудово відчуває кольорове та смакове поєднання усіх відтінків їжі. Готове блюдо – завжди унікальний, неповторний натюрморт, тому приготування їжі – це справжня наука!Кухарська справа – не ремесло, а мистецтво! В ході заходу учасники познайомилися з історією професії та з кухарями зі світовою популярністю, їх досягненнями, кулінарними трендами і світовими тенденціями в ресторації. Також здобувачі освіти продемонстрували свої знання щодо харчових продуктів та страв української кухні. 

Від усієї душі вітаємо Вас зі святом!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *